Beoordelingen van Restaurant de Heivelden Best

Recente recensies van Restaurant de Heivelden Best

5 sterren na 75 reviews

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goede service en lekker eten. We hadden friet, pokebowls, sushi en snacks en alles was goed warm. Daarnaast hebben we ook nog gratis extra pasteitjes gekregen. Bedankt!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Netjes op tijd bezorgd en kregen er nog iets extra gratis bij. Top!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker en goed eten gezellige bezorger

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld. En de bestelling werd na een kwartier al bezorgd. Echt top!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker en was heel snel bezorgd 🤩

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Frites was heerlijk krokant gefrituurd.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk eten Goed warm Voldoende eten

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de levering niet compleet. Wij hadden 2x friet met Satesaus besteld, maar de satesaus ontbrak. Eten was verder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen via website overzichtelijk en gemakkelijk, je ontvangst email met bevestiging zoals : betaling ontvangen, we gaan snel aan de slag. Bezorging onderweg. Vriendelijke bezorging! Shusi kwaliteit super lekker ( party box 88 stuk ) genoeg sausjes en eet stokjes er bij en zeer goede service ;) dikke 10 !

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke frietjes maar we vonden de hoeveelheid stoofvlees erg weinig,

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vergeet loung8 of sushitogo, we hebben het allemaal geprobeerd. Niets komt hierbij in de buurt! Echt heel goed

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en het warme eten warm bezorgd. Top

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Heerlijk gegeten!!@

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke verse sushi met een top service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en ook goed warm maar wel een half uur later gebracht dan afgesproken. Bezorger was ook vriendelijk.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en goed op temperatuur. Fijn dat je kan combineren. Voor de kids frietjes met snacks en voor ons een wokgerecht. We hebben lekker gegeten! Bedankt!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en snel bezorgd

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wok gehaald, niet smaakvol en 's avonds beide eters ziek. Ook stukje schuurspons in eten aangetroffen, erg slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vlug eten,en lekker😍

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd. Zowel de sushi als sate was lekker. Er zaten zelfs wat extra loempiaatjes bij. Top.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette en goede thuisbezorgd service, vriendelijke jongeman.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi en noodles! Vriendelijk personeel, goede service en ik kreeg een gratis bakje sushi extra.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gewoonlijk heeerlijk

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en correct. Een echte aanrader

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht, lekkere gerechten en ruime hoeveelheden van beide bestelde menu's. Prijs/kwaliteit verhouding is in dit geval uitstekend bevallen. Zal vast nog eens hier bestellen.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle service, en lekker eten

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd alles oké en lekker. Helaas was de frikandel niet zo warm als normaal.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vriendelijke mensen en de bezorging is perfect

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste heer ,mevrouw, In het verleden hebben wij regelmatig wokboxen bij u gekocht. De kwaliteit en temperatuur waren prima! Maar er zaten in de garnalenwokbox maar 4 garnalen 🍤 en dat vind ik toch echt te weing! Ook in de beefwokbox zat echt te weing vleesstukjes. In het verleden was de hoeveelheid echt een stuk meer. Hopelijk verandert sit weer ten goede! Met vriendelijke groeten, Jeanne Croijmans

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer superlekker en veel ! Ook goed warm bij bezorging . Goede kwaliteit!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed en op afgesproken tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten en snelle levering! Top!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijke website, ruime keuze, het eten is echt lekker en wordt snel bezorgd. Echt aan te raden!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en snel geleverd ; we hebben lekker gegeten !! Tot de volgende :-)

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke sushi en super friet & snacks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en was goed eten. Niet koud en netjes ingepakt tegen de koud.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heel goed!! Komt goed warm aan. De koude sushi netjes apart verpakt en vaak een lekker extra hapje in de tas. Nadeel daarvan is dat je het de keer erop erbij besteld omdat het zo lekker is hahaha

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vondt alleen jammer dat in de mail stond, dat de verwachte bezorgtijd 19:10 uur zou zijn, en vervolgens wordt het pas om 19:40 uur bezorgd. Maar voor de rest was het geweldig. Was super lekker. Zijn echte sushi fans. Dit was voor ons de 1ste keer dat we via jullie besteld hebben. Zullen zekers vaker wat bestellen. Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet alles was compleet..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren hebben we Sushi en een Wokbox besteld. Op tijd bezorgt en super van kwaliteit zoals we gewend. Vandaag hebben we andere Wokboxen en friet met kipburger besteld. Wederom op tijd bezorgt, ook super van kwaliteit en vooral goed warm. Fijn er een diversiteit (friet &snacks, Sushi,Wok) aan aanbod is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling stond aangegeven dat de verwachte bezorgtijd 18.00 uur zou zijn. Het is dan een teleurstelling als het eten pas om 18.40 gebracht wordt. Maar de vriendelijkheid van de bezorger en met name de kwaliteit van het eten maakt alles weer goed!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit Sushi... heerlijk gegeten. .

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig restaurant!!! Super service en echt heerlijk eten. Echt een aanrader!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en alles vers!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten koud, en weer iets vergeten. Zou niet moeilijk moeten zijn om een bestelling via internet goed af te leveren. Geen moed om te bellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten (sushi, schnitzel menu & spare ribs menu)!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak/prijs-kwaliteitverhouding

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is altijd TOP! Helaas klopt de bestelling regelmatig niet, komen we thuis en blijkt er toch iets te missen en kan er iemand terug waardoor we niet gezamenlijk kunnen eten. Bij online bestellen wil ik jullie adviseren zeker nu tijdens Corona om de bestelling dan ook op genoemd tijdstip klaar te hebben staan zodat je alleen even binnen hoeft te lopen om het op te halen (online reeds betaald), nu moest ik wederom 10 min langer wachten terwijl ik bewust online bestel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd! Lekker en goed, zoals altijd.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere en verse sushi, de rijst was zelfs nog een beetje warm.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede vriendelijke bediening. Hebben bezorg dienst. Zou op site duidelijk gemaakt moeten worden als je daar gebruik van wil maken rest van de site duidelijk en profesioneel. Lekkere sushi top

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet is van mindere kwaliteit. Pokebowl teveel witte rijst ten opzichte van de overige ingrediënten. Dit was de tweede keer maar een derde keer gaat hem niet meer worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! We hadden een aantal verschillende gerechten besteld (sushi, pokébowl, schnitzel- en een bami menu) en we zijn allemaal zeer tevreden. Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, op tijd klaar en super aardige mensen.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer prima voor elkaar

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben van het eten genoten. Wel iets te laat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.